ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ

 

ΑΦΟΙ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
Μάρμαρα - Γρανίτες - Ενεργειακά Τζακια και Σόμπες


 

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του εξωτερικού σε ό,τι αφορά τζάκια και ενεργειακές σόμπες, όπως: DEVILLE, EDILKAMIN, ITALIANA CAMINΙ, RENE BRISACH, ROCAL, NORDICA και άλλες. 
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΕΤ ΑΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.


Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια, συνδυάζουν τη θαλπωρή του παραδοσιακού τζακιού με υψηλή απόδοση καύσης και εντυπωσιακή ενεργειακή οικονομία. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει ένα τζάκι καλοριφέρ, είναι η δυνατότητα να ζεστάνει ένα ολόκληρο σπίτι, αξιοποιώντας τα σώματα θέρμανσης που είναι εγκατεστημένα στην κατοικία. Το τζάκι-καλοριφέρ μπορεί να αντικαταστήσει έναν καυστήρα πετρελαίου, καίγοντας καυσόξυλα με υψηλή απόδοση και πολύ οικονομικά, ζεσταίνοντας τα καλοριφέρ του σπιτιού. Ανάλογα με τη θερμαντική ικανότητα του ενεργειακού τζακιού που θα επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα να καλύψετε από ένα μεγάλο δωμάτιο, μέχρι ένα ολόκληρο σπίτι, μεταφέροντας θερμό αέρα με κανάλια, σε επιμέρους χώρους της κατοικίας σας.

Οι ενεργειακές σόμπες είναι ένας σύγχρονος τρόπος θέρμανσης, που συνδυάζει υψηλή απόδοση καύσης με εξαιρετική ενεργειακή οικονομία. Έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, είναι απολύτως ασφαλείς και οι πόρτες από πυράντοχο κρύσταλλο επιτρέπουν την άμεση οπτική επαφή με τις φλόγες, προσδίδοντας γοητεία και ζεστασιά στο χώρο που βρίσκονται.

 


 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε σχετικά με λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο. 
Αναλαμβάνουμε επίσης τον καθαρισμό καμινάδων άμεσα και αποτελεσματικά με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό.